Как да носим бял панталон и през зимата?

Как да носим бял панталон и през зимата?
7 февруари 2022

Белият цвят винаги е създавал усещането за стил и класа, но дали той е правилният цвят за през студените месеци, особено ако сте пешеходец по улиците?

 

 

Дори и да е лято предполагаме, че когато посегнете към бяла дреха винаги се запитвате какво ще бъде времето днес и къде точно ще ходите. В САЩ имат неписано правило, че бяло не се носи след първия понеделник на сепетември.

 

В България може и да не е точно така, но сякаш през зимата нямаме много смелост да посегнем към него. Не само, че този цвят ни носи много пролетно и лятно настроение, ами и рядко можем да комбинираме белите панталони с дебелите зимни палта.

 

Освен това белите дрехи често могат лесно да се замърсят в следствие на забързаното ни ежедневие – дори само едно малко петно, получено докато обядвате, би развалило цялостната ви визия. Поради тази причина, бялото изисква специално внимание.

 

Ако вземем пример от модните инфлуенсъри в студените и кишави дни белите панталони могат да бъдат прибрани в ботушите, а при сухо време да се комбинират с класически черни мокасини, ботуши на ток или с любими маратонки.  Що се отнася до връхните дрехи, добре е  белите панталони да се съчетаят с класически палта или къси палта,  с кожени или пък кадифени якета.

 

Класическата комбинация между черно и бяло остава печелившаи до днес. Сред аксесоарите, изпробвайте и нещо по-различно от бяла чанта, шал или шапка. Но попринцип каквото и да решите да съчетаете с бялото, няма да сгрешите.

 

 

 Изглежда, че не остава нищо друго, освен да опитате и разгледате предложенията от моден бранд КейПи. :)