Палтото – елегантен стил и през зимата!

Палтото – елегантен стил и през зимата!
1 януари 2022

Независимо от сезона, ако обичате да изглеждате елегантно и сте на ясно, че пухените якета не са във Ваш стил, тогава това не означава, че трябва да мръзните само и само, за да изглеждате добре. Палтата с право се считат за един от най-елегантните и изискани варианти за модни връхни дрехи. Но на какво трябва да обърнем внимание, когато избираме палто?

 

На първо място, ако искате да не мръзните и, за да избегнете настинка си изберете палто с голям процент вълна и по възможност с вата. Oсвен това те издържат години наред - не само един сезон. Ще Ви бъде не само топло, но и ще изглеждате наистина шикозно. Такова палто Ви предлагаме и ние. :) Може да го разгледате на сайта ни: www.keipi.bg

 

Следващото нещо, което трябва да се вземе под внимание е Вашата фигура. Добра опция за по-ниските от нас са дългите палта, които оптично издължават фигурата. Ако сте с къс торс, непременно заложете на късо яке тип сако, което също ще ви издължи. Ако сте от дамите с по-къси крака, комбинирайте палто, което покрива бедрата с колан. Този малък акцент, ще удължи визуално краката, като създава илюзия за по-висока талия. Ако краката ви са дълги, а тялото по-слабо можете да изберете вталени модели с интересна яка. Избягвайте прави кройки, ако имате талия, която искате да подчертаете. Или, ако имате по-широк ханш се придържайте към модели, които са разкроени. Изберете също така и по-неутрален цвят за палтото (като например кемъл), за да не се съобразявате непрекъснато с какво го съчетавате.

 

Относно аксесоарите чудесно допълнение към  палтата са коланите, брошките, вълнените акценти и разбира се шаловете. Ако искате да подчертаете тънката си талия, която може да се изгуби под дебелото палто, непременно заложете на широк, ефектен колан. Ако харесвате големи яки и деколтета, но искате да ви е топло през зимата, изберете красив шал в подходящи цветове, който ще постави акцент върху горната част на тялото. Не забравяйте и оригиналните допълнения като вълнени цветя и брошки, които освежават и най-строгото палто.

 

Изборът на връхна дреха през зимата е много важен момент, тъй като това е една инвестиция в качествена дреха, която ще носим дълго време. Направете правилния избор за вашата фигура и бъдете уверени и стилни!