Да бъдем различни и стилни в празничната вечер!

Да бъдем различни и стилни в празничната вечер!
1 декември 2021

Наближават онези моменти от годината, в които всички искаме да заблестим и да бъдем неотразими. Като започнем с коледните партита, Бъдни вечер, Коледа и завършим с Новогодишната нощ, без съмнение всяка дама трябва да се покаже в най-добрата си светлина.

Съчетанието на тоалет, който едновременно е стилен и удобен, понякога се оказва трудна задача. Ние от моден бранд КейПи, създадохме празнична колекция, с която искахме да Ви накараме да се отличите и почувствате най-специалната дама на вечерта.

 

На първо място трябва да разграничим коледното от новогодишното облекло. Започваме с коледното облекло, което трябва да е по-семпло, но в същото време и шик. Автоматично отпадат рокли с дълбоки деколтета, голи гърбове, както и тези с неподходяща дължина. Изберете тоалет, който е от качествена материя. Тук добър избор би било кадифето. Удобно, нежно, еластично и в същото време много луксозно.

 

Що се отнася до цветовете, предлагаме Ви да се фокусирате върху червено, черно, тъмносиньо или бяло. Ако все пак изберете рокля, дължината за предпочитане е midi, или не по къса от два пръста над коляното. Аксесоарите трябва да са дискретни. Обувките да са семпли и елегантни. Косата да е нежно прибрана в класическа прическа, а гримът да бъде ненатрапчив.

 

В празничната ни колекция, ще откриете рокли като модел “Pretty woman” и “Be mine”, риза “Fire on me”, съчетана с пола “I’m the boss”, както и костюм модел “Business lady”,  които биха били изключително подходящи за коледната вечер.

 

По отношение на тоалета за новогодишната вечер можем да кажем брокат, пера, пайети и пак брокат. :) Тук може да забравите всичко казано за визията за коледната вечер и смело да се развихрите и да съчетавате различни материи и цветове. Е разбира се колкото и шармантен тоалет да изберете се придържайте винаги към стилното. Може да заложите например на елегантна коктейлна рокля. Цветовете да са дръзки и привличащи вниманието. Дължината вече не е задължително да е до или под коляното. Гърбът може да е гол, аксесоарите по-масивни, токчетата по-високи, гримът по-тежък, а косата леко небрежна. Все още не предлагаме модели с пайети и пера, но пък Ви представихме доста рокли с брокат. :)

 

В празничната ни колекция, ще откриете рокли като модел “One in a million”, “Beautiful girl”, и “Stare at me”, които биха били изключително подходящи за новогодишната вечер.

 

Независимо дали става дума за отбелязване на края на годината, празнуване на Коледа със семейството или просто коледно парти, важно е да се чувствате комфортно и да бъдете с хората, които обичате. :)

 

Ние от моден бранд КейПи Ви желаем весели празници, изпълнени с много любов, усмивки, топлина и уют.

 

Не забравяйте да разгледате всичките предложения от празничната колекция на сайта ни: www.keipi.bg