Спортно-елегантното облекло винаги е на мода

Спортно-елегантното облекло винаги е на мода
11 август 2021

 В тази публикация ще обсъдим свежите комбинации между рокля, пола и кецове.

 

Още с откриването на моден бранд КейПи Ви споменах, че любимата ми визия е спортно-елегантното облекло. В съвременния свят модата идва не само от подиумите по улиците, но и обратното - от улиците до лъскавите списания и колекциите на известни дизайнери.

 

Не можем да не отбележим, че сме виждали много известни личности, които съчетават дълги официални рокли с кецове, и експериментират смело, без задръжки.

 

Роклята или полата съчетана с маратонки е модна тенденция, която е получила много фенове, защото тя е не само стилна, но и удобна.

 

В забързаното ни ежедневие, когато се чудим какво да изберем да облечем, за да се справяме бързо с ангажиментите си, и да се чувстваме комфортно през цялото време, никога няма да сбъркаме, ако заложим на спорно-елегантното облекло.

 

Ако още се чудите какви стилове и модели са подходящи за маратонки, то ето едни от най-добрите комбинации:

 

- Къса бяла рокля или дълга риза и обикновени, чисто бели маратонки.

 

- Къса черна рокля и маратонки. Ако искате да се разнообразите допълнете роклята с деним яке.

 

- Разширена или права пола с дължина над коляното, съчетана с маратонки, ще бъде една от най-нетипичните и екстравагантни визии.

 

- През по-прохладните месеци, палто комбинирано с пуловер, дънки и маратонки е едно прекрасно съчетание за спортно-елегантната Ви визия. За да завършите перфектно тази визия, сложете и един допълнителен аксесоар, като например шал.

 

- Успешна комбинация е и съчетанието от риза, сако, дънки и стилни кецове. Ризата и сакото винаги предават елегантност.

 

 

Това са най-простите и изпитани комбинации и след като ги приложите, гарантирано ще изглеждате стилни и елегантни. И не забравяйте, ако акцентът е върху роклята или полата, тогава трябва да изберете маратонки в неутрални цветове: сиво, бяло, светло бежово или обратното.

 

 

Предлагаме Ви да разгледате и да изберете и нашите съчетания, за да сте винаги различни, винаги със стил и винаги да се откроявате от тълпата! :)