Доставка

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Поръчки, направени от сайта, се изпълняват в рамките на 3-7 работни дни, ако артикулите, които сте поръчали, са налични. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас или на предоставения от клиента e-mail адрес – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка. След Вашето потвърждение активираме поръчката.

ПОРЪЧКА

За да поръчате от КейПи, първо изберете желания размер на артикула, след което натиснете бутон "Добави в кошницата". Прегледайте съдържанието на кошницата в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутон "Поръчай". След като направите това, натиснете двата последователни бутона "Следващ", изберете начина на плащане ("Наложен платеж – плащане при доставка") и накрая натиснете бутон "Потвърждавам поръчката".

След като сте направили Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и детайлите около доставката.

ДОСТАВКА

Ако изберете доставка с куриерска фирма Спиди, транспорта се заплаща от фирма КейПи. След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили всичко за нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност. Ако поръчаните артикули не са налични, ще ги изработим в рамките на 3-7 работни дни.