За мен

Здравейте!

 

Зад двете букви „KP” от логото стои името ми – Катрин Петрова. Щом четете това, значи се разхождате в моята сбъдната мечта – проектът „КейПи“. Добре дошли!

 

Тук ще намерите тази Катрин, която обича не модата, а СТИЛА! Винаги се водя от сентенцията на Коко Шанел – „Модата отминава, стилът е вечен’’. Никога не съм се интересувала от модните тенденции, правя и обличам това, което ми харесва, отива, кара ме да се чувствам комфортно. В същото време за мен е важно да се отличавам от масовката.

Всеки ден се чувствам различно и в повечето случаи обличам дрехи според настроението си – понякога небрежни, друг път – официални или секси, но най-често – спортно-елегантни.

Създадох „КейПи“, за да Ви покажа точно това – многобройните съчетания между любимите ми кройки, платове и цветове.

 

Всеки един модел тук е създаден с много любов и внимание към детайла, а всичко, което е направено с любов, за мен е успешно. Винаги съм се стремяла да правя това, в което вярвам и обичам. Стилът определя кои сме ние и какво искаме да покажем на останалите. Ако и Вие вярвате в това, в което и аз, може спокойно да се доверите на моя бранд и да станете част от него.

Дали проектът ми KP ще се реализира успешно, решавате единствено и само Вие! Enjoy! :-)

 

За мен